Milí študenti,

radi by sme Vás pozvali na workshop na tému „Reduction of Social and Economic Inequalities in Europe and the European Pillar of Social Rights“, ktorý sa uskutoční v piatok 17.02.2017 o 14,00h (cca do 17,00h) v miestnosti V2 (oproti bufetu).

Nakoľko ide o jedinečnú príležitosť, boli by sme radi – ak by ste sa jej (aj napriek dosť nelákavému termínu) zúčastnili. Účasť je podmienená registráciou na tejto stránke https://www.eventbrite.com/e/event-the-reduction-of-social-and-economic-inequalities-in-europe-partnership-may-9th-movement-tickets-30586477979. Pre študentov tretieho ročníka (z titulu predmetu Európska únia 1) a piateho ročníka (z titulu predmetu Právo Európskej únie) je účasť viac než odporúčaná, a bude následne „odmenená“ zo strany jednotlivých vyučujúcich.

Pozvánka

Program workshopu 

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.