Pozvánka na Informačný deň 2017 na Ekonomickej univerzite v Bratislave

 

Pozývame záujemcov o štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave na Informačný deň, ktorý sa bude konať v piatok 10. februára 2017 od 9:00 do 12:00 hod., v priestoroch EU v Bratislave (platí pre bratislavské fakulty: Národohospodársku fakultu, Obchodnú fakultu, Fakultu hospodárskej informatiky, Fakultu podnikového manažmentu, Fakultu medzinárodných vzťahov a Fakultu aplikovaných jazykov).

V priestoroch Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach sa Informačný deň uskutoční v piatok 10. februára 2017 od 13:00 do 16:00 hod..

O deň skôr, teda vo štvrtok 9. februára 2017 od 13:00 hod. sa Informačný deň uskutoční aj v priestoroch Podnikovohospodárskej fakulty v Michalovciach.

Pri informačných pultoch jednotlivých fakúlt sa dozviete všetky potrebné informácie o:

-          študijných programoch,

-          možnostiach štúdia na danej fakulte,

-          podávaní prihlášok,

-          a prijímacom konaní.

Okrem toho budú na jednotlivých fakultách prebiehať ich prezentácie, diskusie so študentmi, pedagógmi a vedením fakúlt.

Pre všetkých záujemcov o štúdium, ktorí sa zúčastnia Informačného dňa na Ekonomickej univerzite v Bratislave, je pripravená súťaž o zaujímavé ceny.

Viac informácií o Informačnom dni na Ekonomickej univerzite v Bratislave nájdete na webovej adrese www.euba.sk/infoday-2017.

Tešíme sa na stretnutie s Vami!

 

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.