Dovoľujeme si Vás pozvať na diskusiu organizovanú Centrom pre globálnu politickú ekonómiu na tému lokálnych, globálnych a environmentálnych súvislostí chudoby a nerovnosti. 

 461746472 122190262304194970 1217000174703547848 n

Aká je chudoba vo svete a aká na Slovensku? Aké dopady má nerovnosť na naše životy? A ako to všetko súvisí s klimatickou krízou? Na tieto a ďalšie otázky odpovie diskusia o chudobe a nerovnosti. Bude sa venovať téme z perspektívy slovenskej spoločnosti, z globálnej perspektívy a zahrnie aj problematiku environmentálnej nerovnosti. Práve tá dobre prepája otázku materiálnej neférovosti s otázkou poškodzovania iných, ktorú nám klimatická kríza kladie napríklad v podobe nedávnych povodní. Diskusia neopomenie ani problematiku extrémnej chudoby a jej vzťah k bohatstvu, ktoré dokážeme vyprodukovať.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.