Voľby do Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov EU v Bratislave za študentskú časť sa v zmysle Zásad volieb do AS FMV EU v Bratislave (ďalej "Zásady volieb") budú konať dňa 4. 10. 2023.

 

Volebná komisia pre voľby členov študentskej časti Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave (ďalej "AS FMV") týmto v súlade so Zásadami volieb vyhlasuje voľby na členov študentskej časti AS FMV EU v Bratislave a zverejňuje pravidlá, termín a spôsob uskutočnenia volieb. 

Voľby sa vyhlasujú na 3 miesta určené pre študentskú časť AS FMV EU v Bratislave. 

Voľby sa uskutočnia online formou dňa 4. 10. 2023 v čase od 10:00 do 14:00, prostredníctvom MS Teams. 

V prípade záujmu o navrhnutie kandidáta nájdete bližšie informácie v priloženom dokumente Vyhláška, samotný text návrhu kandidáta nájdete v dokumente Príloha č. 1, súhlas navrhnutého kandidáta s kandidatúrou v dokumente Príloha č. 2.

Návrh kandidátov môžu podávať všetci študenti akademickej obce fakulty, v termíne od 25. 9. 2023 do 27. 9. 2023 do 13:30, písomne predsedovi volebnej komisie prostredníctvom podateľne EU v Bratislave na adresu: 

Študentský parlament FMV

Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave

Dolnozemská cesta 1/b

852 35 Bratislava 5

a zároveň zaslaním elektronickej kópie na mail:

V rovnakom termíne je potrebné doručiť aj súhlas kandidáta s kandidatúrou.

Členovia študentskej časti akademickej obce FMV EU v Bratislave volia členov spomedzi všetkých navrhovaných kandidátov priamym a tajným hlasovaním.

Za členov študentskej časti AS FMV budú zvolení 3 kandidáti s najvyšším počtom platných hlasov.

V prípade rovnosti hlasov viacerých kandidátov má prednosť kandidát, ktorý na FMV EU v Bratislave študuje dlhšie. V prípade rovnakej doby štúdia uchádzačov na EU
v Bratislave rozhodne predseda volebnej komisie žrebovaním.   

Bratislava 12. 9. 2023    

Šimon Rusinko

predseda volebnej komisie

 

Vyhláška o pravidlách, termínoch prípravy a priebehu volieb kandidátov na člena Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov za študentskú časť akademickej obce FMV EU v Bratislave

Príloha 1

Príloha 2

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.