Vážení študenti,

dávame Vám do pozornosti možnosť prihlásiť sa do výberového konania na stáž (1-mesačnú /alebo 2 a viac mesačnú, ktorá je vyhradená pre najúspešnejších kandidátov) na ústredí Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v AR 2023/24. Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave má v rámci danej výzvy vyčlenených 13 nominácií a 4 náhradnícke miesta.

 

Prihlášky je možné podať najneskôr do 26. 06. 2023 /pondelok/ (do 12.00 hod.).

Uchádzač o stáž /študent FMV 2. stupňa štúdia AR 2023/24 (!) – v aktuálnom akademickom roku 2022/23 ide o 3. ročník Bc-1. stupňa štúdia, a to len za predpokladu odoslania prihlášky a zápisu na 2. stupeň štúdia na FMV, a samozrejme 1. ročník Ing., a následne na základe zápisu do 2. ročníka Ing. - 2. stupňa štúdia/ posiela elektronicky (emailom na  ) nasledovné dokumenty:

  • štruktúrovaný životopis v slovenskom jazyku,
  • motivačný list v slovenskom jazyku s dôrazom na odborné zameranie študenta a zdôvodnenie záujmu o stáž s uvedením (a zdôvodnením) max. 2 preferovaných odborov a preferovaných mesiacov výkonu stáže,
  • potvrdenie o ovládaní cudzieho jazyka - úroveň B2,
  • vyplnený a podpísaný osobný dotazník (v prílohe),
  • vyplnený a podpísaný súhlas na spracovanie osobných údajov.

Termín osobných pohovorov, ktoré sa uskutočnia online – cez MS Teams, je stanovený na 28. júna 2023 /streda/ od 09h.

plagat_MZV_vyzva_2023.pdf

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.