Dňa 25.04.2023 sa uskutočnia voľby do Akademického senátu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

 

Voľby kandidátov na členov Akademického senátu EU v Bratislave (ďalej len „AS EU v Bratislave“) za študentskú časť FMV EU v Bratislave podľa článku 10 ods. 1 až 4 Štatútu EU v Bratislave na funkčné obdobie od 1. 5. 2023 do 30. 4. 2027 v zmysle článkov 2 až 5 Zásad volieb do AS EU v Bratislave a podľa čl. 6 ods. 1 Zásad volieb do Akademického senátu FMV EU v Bratislave vyhlásil Akademický senát FMV EU v Bratislave (ďalej len „AS FMV EU v Bratislave“) na svojom zasadnutí dňa 8. 3. 2023.

Volebná komisia pre doplňujúce voľby do AS EU v Bratislave za študentskú časť akademickej obce FMV EU konštatuje, že prijala dva návrhy kandidátov príloha 1na členov AS EU v Bratislave za študentskú časť akademickej obce FMV EU. Návrhy boli náležite skontrolované a boli prehlásené za platné.

Navrhnutí kandidáti:

HÁMOROVÁ, Tamara

HVOLKA, Matúš

Radka Kytková

Predsedníčka volebnej komisie

príloha 2

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.