Modelová konferencia už po šestnástykrát spojí študentov viacerých vekových generácií a študijných odborov

Projekt Modelovej konferencie pod taktovkou Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave sa uskutočňuje pravidelne už od roku 2007 a ani tento rok nebude výnimkou. 4. apríla 2023 sa študenti druhého ročníka inžinierskeho štúdia opäť stretnú v Aule Ekonomickej univerzity pri príležitosti organizácie Modelovej konferencie podľa vzoru Organizácie spojených národov. V rámci aktuálneho ročníka budú viesť podnetné diskusie na jednu z najpálčivejších tém, ktorá v súčasnosti rezonuje celou spoločnosťou najviac, a to konkrétne vojenské konflitky. Záštitu nad touto unikátnou udalosťou tento rok prevzal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí, pán Rastislav Káčer.

 

Viac o našej akcii sa dočítate na portáli Bratislava Deň:

https://bratislavaden.sk/modelova-konferencia-uz-po-sestnastykrat-spoji-studentov-viacerych-vekovych-generacii-a-studijnych-odborov/?fbclid=IwAR2zo8KNKVgYm9GxgYc3Q7q1A_7sPG6mLL_DZzBWrI6AR05KSKjwOz_fclg

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.