Vážení študenti,

opäť máte možnosť prihlásiť sa do 2. kola výberového konania na Erasmus+ študijnú mobilitu v AR 2023/24. Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave má v rámci danej výzvy vyčlenených 50 nominácií a neobmedzený počet náhradníkov. Výberové konanie sa riadi základnými zásadami vymedzenými v Zásadách výberového konania študentov FMV EUBA na zahraničné pobyty v rámci programu ERASMUS+ /nájdete v prílohe/.

 

Prihlášky cez portál www. studyabroad.sk  je možné podať najneskôr do 02. 04. 2023 /nedeľa/, potrebnú dokumentáciu je treba následne zaslať emailom do 03.04. 2023 /pondelok/ do 12,00h. Ústne pohovory sa uskutočnia v stredu 12. 04. 2023 online cez MS Teams.

Uchádzač o študijnú mobilitu posiela elektronicky (emailom na ) – /predmet emailu treba označiť ako „prihláška na Erasmusštudijnú mobilitu“/ - nasledovné dokumenty:

  • odoslaná a podpísaná prihláška zo studyabroad.sk,
  • podpísaný štruktúrovaný životopis (v anglickom jazyku a v jazyku výučby na zahraničnej univerzite),
  • motivačný list (v anglickom jazyku a v jazyku výučby na zahraničnej univerzite),
  • predbežný zoznam predmetov na jednotlivých 3 vybraných zahraničných univerzitách (výber len zo zoznamu VOĽNÝCH univerzít, ktoré nájdete v prílohe emailu) - vzor tlačiva „predbežný zoznam predmetov“ nájdete v prílohe.

(je potrebné zdôrazniť, že v tomto kroku je treba si naozaj (!) vybrať 3 univerzity, kde je kompatibilita v predmetoch aspoň na 51%, lebo po nominácií je veľká pravdepodobnosť, že jedna z vybraných univerzít bude priradená danému študentovi– a výber predmetov je kľúčový /výberová komisia v rámci výberového procesu, a následne pri Learning Agreemente a v uznávacom procese/ sa stále posudzuje kompatibilita predmetov).

Všeobecné podmienky, postup prihlasovania sa do programu Erasmus+, ako aj ďalšie informácie týkajúce sa  mobility štúdium sa  nachádzajú na adrese https://euba.sk/medzinarodne-vztahy/odchadzajuci-studenti/erasmus-studium-v-eu a tiež na Instagrame na: https://www.instagram.com/euba_studyabroad/

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.