Doplňujúce voľby člena študentskej časti Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave
 
Návrh kandidátov môžu podávať všetci študenti akademickej obce fakulty, v termíne od 27.03.2023 do 29.03.2023 do 13:30,
 
Volebná komisia pre doplňujúce voľby člena študentskej časti Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave (AS FMV) týmto v súlade so Zásadami volieb vyhlasuje doplňujúce voľby člena študentskej časti AS FMV EU v Bratislave a zverejňuje pravidlá, termín a spôsob uskutočnenia volieb.  
Voľby sa vyhlasujú na 1 neobsadené miesto člena študentskej časti AS FMV EU v Bratislave.  
Doplňujúce voľby sa uskutočnia online formou dňa 04.04.2023 v čase od 10:00 do 14:00, v prostredí MS Teams.  
V prípade záujmu o navrhnutie kandidáta nájdete bližšie informácie v priloženom dokumente Vyhláška, samotný text návrhu kandidáta nájdete v dokumente Príloha č.1, súhlas navrhnutého kandidáta s kandidatúrou v dokumente Príloha č.2.
Návrh kandidátov môžu podávať všetci študenti akademickej obce fakulty, v termíne od 27.03.2023 do 29.03.2023 do 13:30, písomne predsedovi volebnej komisie prostredníctvom podateľne EU v Bratislave na adresu:  
Študentský parlament FMV
Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave
Dolnozemská cesta 1/b
852 35 Bratislava 5
 
a zároveň zaslaním elektronickej kópie na mail: 
 
V rovnakom termíne je potrebné doručiť aj súhlas s kandidatúrou.
Členovia študentskej časti akademickej obce FMV EU v Bratislave volia člena spomedzi všetkých navrhovaných kandidátov priamym a tajným hlasovaním.
Za člena študentskej časti AS FMV bude zvolený kandidát s najvyšším počtom platných hlasov.
V prípade rovnosti hlasov viacerých kandidátov má prednosť kandidát, ktorý na FMV EU v Bratislave študuje dlhšie.  
 
 
Bratislava, 9.3.2023
 
 
Šimon Rusinko
predseda volebnej komisie

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.