Milé študentky, milí študenti, Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave a Študentský parlament FMV Vás srdečne pozývajú na pilotný ročník podujatia Kariérna hodinka FMV, ktorý sa uskutoční 28. a 29. 9. 2022 od 16.30 do 20.00.

  • Druhý týždeň zimného semestra bude patriť stretnutiam s úspešnými absolventmi FMV, ktorí Vám prídu predstaviť seba, svoju prácu a inštitúciu, v ktorej pracujú. 
  • Dozviete sa, akou kariérnou cestou si prešli viacerí úspešní absolventi FMV, akým spôsobom kedysi uvažovali o svojej kariére, čo všetko ich posunulo vpred a kde sa na dnes nachádzajú.
  • V stredu 28.9 Vás čakajú workshopy a tematicky ladené prednášky, informácie o stážach, vo štvrtok 29.9 zasa osobné prezentácie a príbehy našich absolventov, ktorí budú pripravení odpovedať na Vaše otázky. 
Prídite sa inšpirovať, dobiť si baterky, uhasiť svoj smäd po zvedavosti, diskutovať s absolventmi, a získať odporúčania pre svoj vlastný rozvoj a kariéru zo skúseností starších kolegov, ktorí vyštudovali medzinárodné ekonomické vzťahy a hospodársku diplomaciu na FMV.

na výšku karierna hodinka

28.9. program karierna hodinka 2

program karierna hodinka 3

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.