Projekt SEED-Hub je zameraný na podporu a rozvoj sociálneho podnikania v prihraničných regiónoch Rakúska a Slovenska a v súčasnosti sa nachádza v záverečnej fáze.

Pozývame vás 27. septembra 2022 do Bratislavy na záverečné Fórum sociálneho podnikania (Vol. 3) s názvom: "Úloha hodnotenia sociálneho vplyvu pre sociálne podniky: "Chcete peniaze? Dajte mi vplyv!" Pri tejto príležitosti bude široká škála odborníkov diskutovať o svojich praktických skúsenostiach, výzvach a očakávaniach pri efektívnom využívaní hodnotenia vplyvu na získanie lepších možností financovania pre sociálne podniky.  Online registrácia (slovensky/nemecky) je otvorená od dnešného dňa - kliknite sem.

Leták s pozvánkou (SK/DT), ďalšími podrobnosťami a programom (SK) nájdete na webovej stránke SEED Hub na stiahnutie alebo si dokumenty stiahnite z tohto odkazu.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.