Vážené študentky a vážení študenti, je tu čas na podávanie prihlášok do výberového konania na krátkodobú stáž na MZVaEZ SR (1-mesačnú /alebo 2 a viac mesačnú), ktorá je vyhradená pre najúspešnejších kandidátov) na ústredí Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v AR 2022/23. Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave má v rámci danej výzvy vyčlenených 13 nominácií a 2 náhradnícke miesta.

Výzva - stáž MZVaEZ

Prihlášky je možné podať najneskôr do 27. 06. 2022 /pondelok/ (do 14.00 hod.).

Uchádzač o stáž /študent FMV 2. stupňa štúdia AR 2022/23 (!) – v aktuálnom akademickom roku 2021/22 ide o 3. ročník Bc-1. stupňa štúdia, a to len za predpokladu odoslania prihlášky a zápisu na 2. stupeň štúdia na FMV, a samozrejme 1. ročník Ing., a následne na základe zápisu do 2. ročníka Ing. - 2. stupňa štúdia/ posiela elektronicky (emailom na ) nasledovné dokumenty:

  • podpísaný štruktúrovaný životopis v slovenskom jazyku,
  • motivačný list v slovenskom jazyku s dôrazom na odborné zameranie študenta a zdôvodnenie záujmu o stáž s uvedením (a zdôvodnením) max. 2 preferovaných odborov,
  • potvrdenie o ovládaní cudzieho jazyka - úroveň B2,
  • vyplnený osobný dotazník (v prílohe),
  • vyplnený a podpísaný súhlas na spracovanie osobných údajov.

Osobný dotazník stážistu

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Termín osobných pohovorov, ktoré sa uskutočnia online – cez MS Teams, je stanovený na 29. júna 2022 /streda/ od 09h.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.