Konferencia o budúcnosti Európy - jej parlamentná dimenzia - sa koná pod záštitou predsedníčky Výboru Národnej rady SR pre európske záležitosti p. V. Marcinkovej dňa 16. marca 2022 v priestoroch Bratislavského hradu. 
 
Fakulta medzinárodných vzťahov EU v Bratislave je spoluorganizátorom tejto konferencie. Srdečne pozývame študentov a pedagógov Ekonomickej univerzity v Bratislave ako aj ostatných záujemcov zúčastniť sa osobne alebo online - konferencia sa bude konať hybridnou formou a bude naživo prenášaná cez sociálne siete. Pre osobnú účasť je potrebné sa zaregistrovať do 15. marca 2022 na e-mailovej adrese .
 
 
Konferenciu organizuje Odbor pre európske záležitosti Kancelárie Národnej rady SR, Ústav politických vied SAV v. v. i., Fakulta medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave a Friedrich-Ebert-Stiftung, zastúpenie v Slovenskej republike.
 
snímka_obrazovky_2022-03-08_o_0.09.21.png

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.