Ubytovacia komisia pre uchádzačov a študentov FMV EU v Bratislave spracovala Vaše žiadosti o ubytovanie na  študentských domovoch EU v Bratislave.

Výsledky pridelenia ubytovania pre budúci 1. a 4. ročník a ostatné ročníky sú zverejnené na stránke Študentského parlamentuPod vaším identifikačným číslom nájdete informáciu o dosiahnutí bodov na ubytovanie v akademickom roku 2021/2022.  

Študenti, ktorým nebolo pridelené ubytovanie a chcú sa odvolať, musia podať žiadosť o odvolanie do 03.08.2021. Žiadosť treba poslať na email: . Formulár pre odvolanie nájdete v sekcii: Fakulta - Ubytovanie - Dokumenty na stránke Študentského parlamentu.
 

Informácia pre zahraničných študentov: 

V publikovaných zoznamoch nefigurujú vaše údaje, nakoľko Vám tento rok budú prideľovať ubytovanie riaditeľky študentských domovov. Všetci zahraniční budú mať zabezpečený internát. O bližšom rozdelení izieb sa študenti dozvedia prostredníctvom sociálnych sietí alebo správou v AiSe.

Ostatné kroky sa budú riadiť harmonogramom pre prideľovanie ubytovania. 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.