Diplom rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave za účasť v celouniverzitnom kole ŠVOČ za rok 2017 získala najlepšia študentská práca z fakultného kola: za 1. stupeň  Regionálne dôsledky liberalizácie v kontexte transatlantických vzťahov študenta Pavla Kucharovica a za 2. stupeň Šíizmus a jeho reflexia v zahraničnej politike Iránskej islamskej republiky študentky Daši Židuliakovej.

Vyhodnotenie najlepších prác ŠVOČ 2016/2017

Víťazi fakultného kola „ŠVOČ“ 2016/2017

1. miesto Pavol Kucharovic

Názov práce: Regionálne dôsledky liberalizácie v kontexte transatlanstických vzťahov

Vedúca práce:  Ing. Bianka Bittmannová

 

2. miesto Miroslava Martíšková

Názov práce: Politická participácia menšín vo Vyšehradskom regióne

Vedúca práce: Ing. Marianna Dudášová

 

3. miesto Bc. Daša Židuliaková

Názov práce: Šíitizmus a jeho reflexia v zahraničnej politike Iránskej islamskej republiky

Vedúci práce: doc. PhDr. Ľubomír Čech, CSc., mimoriadny profesor

 

Najlepšia práca na prvom stupni štúdia

Pavol Kucharovic

Názov práce: Regionálne dôsledky liberalizácie v kontexte transatlanstických vzťahov

Vedúca práce:  Ing. Bianka Bittmannová

 

Prehľad ocenených študentov na 2. medzifakultnom kole ŠVOČ 3. 5. 2017 v Banskej Bystrici

1. miesto Bc. Bibiana Uhrínová

Názov práce: Krízový manažment pandémie chrípky

Vedúci práce:

FPVaMV Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici

 

2. miesto Bc. Daša Židuliaková

Názov práce: Šíitizmus a jeho reflexia v zahraničnej politike Iránskej islamskej republiky

Vedúci práce: doc. PhDr. Ľubomír Čech, CSc., mimoriadny profesor

FMV Ekonomickej univerzity v Bratislave        

 

3. miesto Bc. Zuzana Draková

Názov práce: Adaptácia seniorov v zariadeniach sociálnych služieb

Vedúca práce: doc. PhDr. Oľga Bočáková, PhD.

FSV Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave                                 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.