Nebaví ťa len sedieť počas voľných dní na internáte? Rozhodol si sa, že je načase naštartovať tvoju budúcu kariéru? Alebo si jeden z tých, ktorých omrzela súčasná práca a hľadáš si niečo nové?

 

Odpovedal/a si aspoň na jednu z týchto otázok ÁNO? Tak neváhaj a príď na veľtrh práce a kariérneho poradenstva Kariérna cesta, ktorý organizuje Kariérne centrum EU v Bratislave, 16. – 17. októbra v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave vo vestibule budovy V2 (rektorát).

Máš jedinečnú príležitosť stretnúť TOP zamestnávateľov z rôznych oblastí, ktorí ti ponúknu konzultácie, sprostredkovanie pracovných príležitostí a tiež možnosti rôznych stáži, brigád či študijných pobytov.

Nezabudni si so sebou zobrať svoje CV, prípadne otázky a nepremeškaj túto jedinečnú príležitosť pre tvoju budúcu kariéru. Sleduj stránku univerzity a čoskoro sa dozvieš zoznam spoločností a prednášok určených práve pre teba.

Tešíme sa na teba!

Viac informácií

Centrum komunikácie a vzťahov s verejnosťou EU v Bratislave, , +421 2 6729 5356.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.