V utorok 27. februára 2018 od 10:00 do 14:00 hod. sa vo vestibule hlavnej budovy EU v Bratislave bude konať 1. ročník International Study Abroad Fair – podujatia určeného nielen pre záujemcov o štúdium v zahraničí ale aj pre tých, ktorí by radi získali cenné informácie  k svojmu pobytu priamo od študentov zahraničných univerzít.

EU v Bratislave dlhodobo patrí na Slovensku medzi univerzity s najvyšším podielom odchádzajúcich študentov do zahraničia ako aj prichádzajúcich študentov na študijný pobyt na univerzite. Toto podujatie je jedným z podporných nástrojov, ako umožniť domácim študentom spoznať svojich spolužiakov zo zahraničia, univerzity, ktoré reprezentujú a získať tiež viac informácií o možnostiach štúdia a stáže v zahraničí. Počas podujatia budú študentom k dispozícii aj informačné stánky o programe Erasmus+ a študijných programoch v cudzích jazykoch.

V letnom semestri 2017/2018 študuje na EU v Bratislave takmer 200 zahraničných študentov z 26 štátov na štyroch kontinentoch v rámci výmenných mobilitných programov ako Erasmus+, CEEPUS, medzivládnych alebo bilaterálnych dohôd.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.