Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s občianskym združením Úsmev ako dar organizujú zbierku Daruj radosť a vyčaríš úsmev, v ktorej je možné darovať sladkosti, detské knihy, školské potreby, či stolové hry pre deti z detských domov a krízových centier.

Hlavným motívom tejto zbierky je urobiť deťom krajšie Vianoce. Zbierka bude prebiehať od 30. októbra do 8. decembra 2017.

Do zbierky sa môžete zapojiť jednoduchým spôsobom. Stačí priniesť sladkosť, detskú knihu, školskú potrebu či stolovú hru na 3. poschodie do miestnosti A3.06 – Centrum komunikácie a vzťahov s verejnosťou.

Po ukončení zbierky budú vedením Ekonomickej univerzity v Bratislave, organizáciou Úsmev ako dar a študentmi univerzity tieto darčeky odovzdané deťom v detských domovoch a krízových centrách.

Pokúsme sa spoločne vyčarovať, čo najviac detského úsmevu, ktorý bude vďakou za každú maličkosť.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.