Vážení študenti,

radi by sme Vás informovali, že je otvorená výzva k výberovému konaniu Erazmus+ / zahraničné praktické stáže pre akademický semester 2017/18 (stáž je možné absolvovať v období november 2017 – október 2018, pričom stáž musí byť minimálne v trvaní 2 mesiacov).

Podmienky k prihláseniu sa do výberového konania:

  1. Registrácia: Všetci študenti, ktorí sa budú uchádzať o stáž, musia byť zaregistrovaní v on-line aplikácii Study Abroad https://www.studyabroad.sk/ , musia tam mať vytvorenú prihlášku na stáž 2017/2018 a nahraté všetky potrebné dokumenty. Prihlášku je potrebné v systéme aj odoslať, inak bude považovaná za neplatnú a nebude možné ju zaradiť do výberového konania.
  2. Odovzdanie: Vytlačenú a podpísanú prihlášku je potrebné odovzdať, a to buď:

- na dekanáte E4.20 do priečinku (K. Hraníková Pyteľová),

- alebo priamo v kancelárii E4.24.

       3.    Deadline: 25.  októbra 2017 (streda) do 13,00h.

 

UPOZORNENIE: študenti tretieho a piateho ročníka sa môžu uchádzať o nomináciu na praktickú stáž len v období, keď budú mať oficiálne status študenta (do okamihu zloženia štátnych záverečných skúšok), a teda v zásade iba v priebehu semestra – po tomto termíne majú možnosť sa uchádzať o absolventskú stáž, ale výzva bude otvorená až začiatkom roka 2018.

 

Základné informácie k praktickým stážam nájdete tu http://www.euba.sk/medzinarodne-vztahy/erasmus/erasmus---prakticke-staze

Ponuku pracovných stáži nájdete tu https://erasmusintern.org/

Zoznam povolených hostiteľských krajín nájdete tu http://www.euba.sk/medzinarodne-vztahy/erasmus/preview-file/Zoznam-povolen--ch-hostite--sk--ch-kraj--n-13589.pdf

Výberové konanie bude písomné - Komisia FMV bude vyberať uchádzačov na základe dokumentov vložených do studyabroad.sk.

Výsledky budú zverejnené 30.októbra 2017.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.