Cieľom pracovnej stáže je podporiť osobný a profesionálny rozvoj absolventov, ich schopnosť zamestnať a uplatniť sa na európskom trhu práce, ako aj spoznanie hospodárskych, kultúrnych a sociálnych aspektov fungovania ich hostiteľských zahraničných krajín.

Je to obdobie odbornej prípravy s finančnou podporou z Európskej únie, ktoré absolvent absolvuje v podniku alebo inom náležitom pracovisku v zahraničnej krajine zapojenej do programu Erasmus+, zohľadňujúce potreby absolventa pri získavaní a využívaní vedomostí, zručností, pracovných skúseností a kvalifikácií z hľadiska osobného rozvoja a jeho odboru štúdia.

Kompletné informácie, podmienky, termíny a pod. nájdete na stránke WorkSpace Europe, alebo v priloženom materiáli.

Nezabudnite, že deadline na vyplnenie prihlášky je 28. február 2017!

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.